میزبانی وب به این معنی است که شما بتوانید صفحات طراحی شده وب سایت خود را در فضایی روی اینترنت قرار دهید ، ینابراین شما به فضای اختصاص داده شده دسترسی کامل دارید و می توانید فایلهای خود را upload کنید ، آمار مربوط به سایت خود را داشته باشید و هر بخش کوچک روی سایت و در ضمن ایمیل های تحت دومین خود را مدیریت کنید و ... .
اگرچه پلانهای میزبانی وب فقط برای میزبانی یک دامنه طراحی شده،ولیکن شما می توانید با استفاده از سرویس رایگان دامنه مجازی (URL Forwarding) دومین های دیگری را به فضای هاست شده خود،دایرکت کنید.
بله. در صورتی که درخواست کنترل پنل میزبانی را داده باشید این امکان در اختیار شما قرار خواهد گرفت تا نسخه پشتیبان از تمامی بخشهای سایت خود ( پایگاه داده ، فایلها و فولدرها ، پست های الکترونیکی و... ) تهیه نمایید.
بله . شما پس از خرید می توانید مشخصات فضای میزبانی خود را در موارد زیر ارتقاء دهید : دسترسی به کنترل پنل، دسترسی FrontPage Server Extention، امکان استفاده از پایگاه داده، افزایش فضای هاست، افزایش فضای پایگاه داده، تعداد پست الکترونیکی فضای مربوط به هر پست الکترونیک.
خیر. به محض اینکه شما ایمیلی را با با برنامه POP3 Client با کامپیوتر خود Download کنید، آنها از سرور حذف شده و هیچ گونه نسخه پشتیبانی در سرور باقی نمیماند به علت تفییرات روزانه زیاد در سیستم Email امکان Backup گیری از آنها میسرنیست.
در اینترنت، هر سایت، نامی منحصر به فرد دارد که باید این نام را برای این سایت به ثبت رسیده باشد. مثلا شرکت کامپیوتری geeklog سایت خود را در آدرس انحصاری خود با نام www.geeklog.net قرار داده است.
پسوند نشان دهنده زمینه کاری و محدوده فعالیت سایت یا صاحب آن Domain است.
هنگام ثبت Domain از شما خواسته می شود تا مشخصات صاحب Domain، مدیر Domain، مدیر فنی Domain، و مشخصات پرداخت کننده پول را وارد کنید. این مشخصات توسط همه قابل مشاهده است. بنابراین در وارد کردن آن ها کاملا دقت کنید.
اولین نکته: اسمی که انتخاب می شود بهتر است دارای شرایط زیر باشد:
- تا حد ممکن کوتاه باشد.
- متناسب با نوع فعالیت سایت باشد
- از حروف جدا کننده (- یا _)تا حد امکان استفاده نشود.
- تایپ آن برای کاربر راحت باشد.
دومین نکته: Domain حتما به نام خودتان ثبت شود و اطلاعات Domain مانند: Email، آدرس، تلفن و فکس به نام خودتان یا شرکتتان باشد. زیرا این اطلاعات را براحتی می توان از طریق سایتهای ثبت کننده Domain استخراج کرد و در صورتی که اطلاعات مربوط به دیگری باشد،شما به عنوان صاحب Domain شناخته نمی شوید.
سومین نکته: به هیچ عنوان نام خود را در سایتهایی که مجانی Domain ثبت می کنند، ثبت نکنید.
فرض کنید که Domain خود را در سایتی ثبت کرده اید و هم اکنون قصد دارید که آن را به سایت دیگری انتقال دهید، به این عمل Domain Transfer می گویند. بعضی از سایتهای ثبت Domain برای این کار هزینه ای حدود 8 الی 15 دلار دریافت می کنند. شرایط انتقال Domain به شرح زیر است:
- زمان اتمام قرار داد Domain باید بیشتر از 1روز باشد.
- به هنگام در خواست Transfer از سایت جدید(سایتی که میخواهیم Domain به آن انتقال پیدا کند) سایت قدیم(سایتی که Domain در آن ثبت شده) از صاحب Domain، به وسیله Email اجازه میگیرد و در صورت قبول اقدام به انتقال میکند.
- در هنگام عمل انتقال سایت شما Down نمی شود.
- سایت شما از هنگامی که به سایت جدید منتقل می شود به مدت 1 سال تمدید میگردد.
وب سایت، مجموعه ی از صفحات مرتبط به هم و به هم پیوسته است که انبوهی از اطلاعات را در قالب متن، تصویر، صدا، و فیلم در اختیار کاربر قرار می دهد.
تمامی اشخاص و سازمانها می توانند وب سایت داشته باشند. به جرات می توان گفت که سریعترین و بهترین راه معرفی فعالیتها، محصولات و شرکتها وب سایت است. در واقع وب می تواند نقش کاتالوگی اینترنتی را برای بسیاری از کسب و کارها و یا شرکت ها بازی کند.
با داشتن یک وب سایت می توان کلیه اطلاعات مربوط به یک سازمان، مانند بیوگرافی، حوزه فعالیت و محصولات را در قالب یک کاتالوگ جامع ایجاد کرد، با این تفاوت که بر خلاف کاتالوگ های عادی نیازی به چاپ و توزیع این کاتالوگ نخواهد بود و به سهولت و در کمترین زمان برای کلیه افرادی که به اینترنت متصل هستند، قابل دسترس خواهد بود. در ضمن افراد با دیدن وبسایت و در صورت نیاز برای دریافت اطلاعات بیشتر می توانند از طریق اینترنت و با ارسال ایمیل با سازمان مورد نظر ارتباط برقرار کنند.
برای اینکه یک وب سایت داشته باشید، ابتدا باید برای سایت خود نامی انحصاری به ثبت برسانید که اصطلاحا دامنه (Domain) نامیده می شود. سپس باید برای سایت خود فضایی در اینترنت اجاره کنید، و نهایتا باید نسبت به طراحی صفحات سایت خود اقدام کنید.